OPĆI UVJETI KORIŠTENJA INTERNET STRANICE
www.ladental.hr

Općenito

Ovi Opći uvjeti korištenja Internet stranice www.ladental.hr propisuju uvjete i pravila koji se odnose na korištenje Internet stranice www.ladental.hr.

Korištenjem ovih Internet stranica, Korisnici iskazuju da se slažu s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje Internet stranice www.ladental.hr u skladu s istima.

Pravo korištenja ovih Internet stranica osobno je pravo Korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe.

Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje.

Korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do tehničkih problema pri radu Internet mreže čime može doći do prekida usluga ili drugih događaja koji su izvan kontrole Izdavača, a iz kojeg razloga isti nije odgovoran ni za kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu ili kakav drugi događaj do kojeg može doći za vrijeme pružanja usluga od strane Izdavača.

Prikupljanje podataka

Stranica ladental.hr ne prikuplja podatke korisnika osim kroz kontakt formu.

Upotreba podataka

Stranica ladental.hr koristi podatke prikupljene kroz kontakt formu kako bi odgovorili na upit iz forme. Informacije dobivene kroz kontakt formu ne koriste se ni na koji drugi način.

Privatnost i kolačići

Stranica ladental.hr ne koristi kolačiće.

Odjava

Korisnici se mogu odjaviti od svih kontakata slanjem maila na adresu info@ladental.hr. Slanjem zahtjeva na istu adresu moguće je zatražiti brisanje svih podataka koje je stranica ladenta.hr prikupila o osobi.