Iako sam u svakodnevnom životu tipičan samotnjak, moja osviještenost pripadanja nevidljivoj zajednici boraca za istinu, ljepotu i pravdu spriječila me da se osjećam usamljeno.

Albert Einstein

Danijela Hajdinjak Prihić diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2009. godine, te nakon toga kontinuirano radi na trajnoj edukaciji.  Voli glazbu, poeziju i  umjetnost, pa tako i u poslu naglasak daje na ljepotu ljudskog lica, a njen profesionalni interes je  uvijek vodio u smjeru dentalne protetike, ortodoncije, digitalizacije u dentalnoj medicini i estetske medicine. Voli boraviti u prirodi, i sa tim je blisko vezan njen interes za prirodnu prehranu, prirodno iscjeljenje tijela, energetsku medicinu, psihologiju i akupunkturu koju završava u Hrvatskom liječničkom zboru 2012. godine. 2019. godine postaje sveučilišni magistar kvalitete u zdravstvu. Majčinstvo i ljubav prema kvaliteti u zdravstvu spojila je u jedno stavljajući naglasak na preventivu u dentalnoj medicini, zbog jake želje za stvaranjem prekrasnih uspomena novim generacijama koje tek dolaze. U slobodno vrijeme prakticira yogu, čita i jaše.

Što nas razlikuje?

Brinemo o temeljima, tako da svakog pacijenta vodimo kroz cjelovit hodogram ne preskačući osnove i faze rada. Jedna od prvih stepenica je upravo ona koja je najčešće preskočena, a to je edukacija o pravilnoj njezi usne šupljine  jer samo redovnom brigom o oralnom zdravlju dugoročno štedite. Prevencija je najbolja ušteda i iz tog razloga neizostavna je i detaljna dijagnostika.