Osvježenje i pomlađivanje lica

Kako starimo postajemo sve iskusniji i samopouzdaniji, no pritom možemo izgubiti samo jednu stvar: mladolik izgled naše kože.

Tada ono što vidite izvana ne odgovara poletnoj osobi kakvom se osjećate iznutra.

Juvederm je lepeza dermalnih filera za lice koji nježno ublažavaju znakove starenja ili suptilno poboljšavaju ono što vam je priroda dala.

Juvederm dermalnim filerima se pomlađivanje lica postiže nadomještanjem hijaluronske kiseline koja nestane kroz vrijeme, izglađivanjem linija, obnovom izgubljene punoće lica te održavanjem kože hidratiziranom. Najbolje od svega, rezultati su trenutačni, izgled prirodan te može trajati do 18 mjeseci, bez potrebnog vremena oporavka.

Prednosti

Ovaj jednostavan tretman može se koristiti u više različitih svrha, ovisno o tome što želite postići. Može poslužiti kao filer za bore, smanjujući vidljivost bora i nabora. Može se koristiti i za obnavljanje punoće obraza i područja brade te za poboljšanje izgleda usana i obraza.

Osvježenje i pomlađivanje

Juvederm trenutačno osvježava i pomlađuje vaš izgled na način da izglađuje neželjene linije, obnavlja prirodan oblik lica te nadomješta izgubljenu punoću obraza. Juvederm dermalni fileri se ubrizgavaju ispod bora i brazdi kako bi ispunilo ili popunilo ulegnuće. Linije koje su najpogodnije za tretman Juvedermom su tzv. statičke linije koje su vidljive kad se lice ne miče (poput linija osmijeha). Najčešće se tretiraju područja linija osmijeha ili nazolabijalne brazde, linija usta ili marionetske linije, pušačkih linija ili vertikalne usne linije te obraza i brade.