Home » Stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija

Iako sam u svakodnevnom životu tipičan samotnjak, moja osviještenost pripadanja nevidljivoj zajednici boraca za istinu, ljepotu i pravdu spriječila me da se osjećam usamljeno.

Albert Einstein

Danijela Hajdinjak Prihić diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2009. godine, te nakon toga kontinuirano radi na trajnoj edukaciji.  Voli glazbu, poeziju i  umjetnost, pa tako i u poslu naglasak daje na ljepotu ljudskog lica, a njen profesionalni interes je  uvijek vodio u smjeru dentalne protetike, ortodoncije, digitalizacije u dentalnoj medicini i estetske medicine. Voli boraviti u prirodi, i sa tim je blisko vezan njen interes za prirodnu prehranu, prirodno iscjeljenje tijela, energetsku medicinu, psihologiju i akupunkturu koju završava u Hrvatskom liječničkom zboru 2012. godine. 2019. godine postaje sveučilišni magistar kvalitete u zdravstvu. Majčinstvo i ljubav prema kvaliteti u zdravstvu spojila je u jedno stavljajući naglasak na preventivu u dentalnoj medicini, zbog jake želje za stvaranjem prekrasnih uspomena novim generacijama koje tek dolaze. U slobodno vrijeme prakticira yogu, čita i jaše.

Što nas razlikuje

Brinemo o temeljima, tako da svakog pacijenta vodimo kroz cjelovit hodogram ne preskačući osnove i faze rada. Jedna od prvih stepenica je upravo ona koja je najčešće preskočena, a to je edukacija o pravilnoj njezi usne šupljine  jer samo redovnom brigom o oralnom zdravlju dugoročno štedite. Prevencija je najbolja ušteda i iz tog razloga neizostavna je i detaljna dijagnostika.

Naš tim

Danijela Hajdinjak-Prihić

Danijela je naša doktorica dentalne medicine koja baš ne provodi vrijeme uz tv. Draži su joj odlasci na predstave, zanima ju povijest i umjetnost a idealan vikend zamišlja kao jahanje konjičkim putevima kontinentalne Hrvatske ili čitanje pod dekicom uz čašu crnog vina. Ne voli kuhati ali voli jesti sirovo i zdravo. Najbolje ribu ili hobotnicu.

Andrija Oslovar

Andrija je dentalni asistent. Svoje slobodno vrijeme nadopunjuje bavljenjem sportom, druženjem s prijateljima, te raznim drugim aktivnostima za mlade. Voli posjećivati restorane i konobe s različitim jelima, ali i sam se okušati s kuhačom u ruci. I skroz suprotno od naše doktorice dentalne medicine, nije obožavatelj ribe.

Nino Grgić

Nino je specijalist oralne kirurgije. Ljubitelj je odlazaka u prirodu, rado planinari i biciklira. Često posjećuje koncerte i kazališne predstave, a povremeno svira i gitaru. Ostatak slobodnog vremena posvećuje gledanju filmova, čitanju i svom psu.

Sanela Trgovac

Ja sam medicinska sestra koja je svoju sreću našla u dentalnoj medicini. Posao koji me totalno ispunjava. U slobodno vrijeme pomažem starijima i svoje znanje medicinske sestre koristim da njima olakšam i uljepšam pozne godine. Naravno prije svega sam majka dvije školske curice s kojima često idem na izlete, puno čitamo i provodimo vrijeme sa dragim nam ljudima. Ono malo vremena što ostane za mene uživam u pečenju kolaca i naravno degustiranju istih.